Run the city: ideetje

Een zotte ingeving tijdens het lopen door het park Rivierenhof was het, op een woensdagmiddag, het was mooi weer, wat betekent struikelen over rondlopende kinderen, mensen die met 6 toch naast elkaar willen lopen en verontwaardigd reageren als je hun lijn doorbreekt om voorbij te steken.. Daarnaast weet ik ondertussen ook elke scheve steen steken en de wegwijzers zijn overbodig geworden, zelfs voor Leon m’n hond. Die kent de 10km toer nog beter dan ik..

Hetzelfde toertje begint maw wat te vervelen en de drukte helpt ook niet, zeker omdat ik nu steeds langere duurlopen moet doen, met het oog op de marathon van Antwerpen binnenkort en de ironman Barcelona waar ik me heb voor ingeschreven.. en dan ineens, toen ik net in een boog rond de rij wachtende mensen aan de ijskar liep, dacht ik: wat als ik nu eens elke week ergens anders ga lopen, hoe zot geweldig zou dat zijn.. Ik had al verhalen gehoord van vliegtickets die spotgoedkoop zijn.. ook van die Britse vriendinnen die afspraken op Ibiza, want dat was goedkoper dan een treinticket om naar elkaar te reizen in eigen land.. dus thuis gekomen meteen eens gaan uitzoeken.

Skyscanner.nl

superhandig site, even de filters invullen: Waar wil ik naartoe.. maakt niet uit, overal.. Datum maakt ook niet uit, ergens in maart, gewoon het goedkoopste.. retourtje Hamburg 10€, Milaan 20€, Venetië 40€.. Ola das fantastisch! Dat ga ik gewoon doen!

Kiezen waar eerst naartoe is het moeilijkste..